Selecteer een pagina

Winactie Wandelmagazine

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor pakjesavond, of wil je gewoon iets leuks voor jezelf winnen? Wandelmagazine mog een setje theedoeken met een wandelthema (t.w.v. €22,50) van ons weggeven!

Kans maken om wandel theedoeken te winnen? Ga naar de site van Wandelmagazine en doe mee met deze sportcadeautjes winactie !

Deze winactie loopt van 21 november tot 27 november 2016. Alleen correct ingevulde formulieren dingen mee, een foto mag, maar is niet nodig. De winnaar ontvangt bericht per email. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Sportcadeautjes/Wandelmagazine en op sociale media

 

wandelmagazine aanbod

wandelmagazineSportcadeautjes doet u een mooi wandelmagazine aanbod!

Zin om er op uit te gaan? Trek de wandelschoenen aan en ga wandelen met Wandelmagazine! Hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars in Nederland en Europa. Met verrassende invalshoeken en veel praktische informatie over bekende, maar vooral over onbekende plekken om te gaan wandelen.

Wandelmagazine is al meer dan 30 jaar hét wandeltijdschrift van Nederland. Het magazine biedt korte en lange tochten in Nederland en Europa. Met veel aandacht voor landschap, natuur en cultuur. De boeiende reportages in het blad bieden sfeerimpressies en inspireren de lezer tot het zelf ontdekken van Nederland en Europa. Ook praktische informatie over kaarten, gidsen en informatie over accommodaties en vervoer ontbreken niet.

Het magazine verschijnt vier keer per jaar.

Speciaal voor Sportcadeautjes heeft Wandelmagazine! een héle leuke aanbieding!

Neem je nu een extra voordelig jaarabonnement via Sportcadeautjes. Dit kost €17,95 in plaats van €28,50. En daar krijg je ook nog een sachet NikWax TX Direct Wash In bij, waarmee je gemakkelijk je wandel en -outdoorkleding waterproof kunt maken.

En sportcadeautjes zou sportcadeautjes niet zijn als je dit abonnement op wandelmagazine niet ook cadeau kon geven.

Dus klik op deze link en neem jezelf of een ander een abonnement op Wandelmagazine cadeau!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren