Selecteer een pagina

Moederdag korting

moederdagkorting – sportcadeautjes – sportieve moederdag cadeautjes scoor je bij sportcadeautjes.nl

Zoals elk jaar geven we korting voor de sportieve cadeautjes voor alle moeders.

Vul de actiecode moederdag 2021 in bij het afrekenen en een korting van 15% volgt!

Als gevolg van het massaal on-line winkelen duurt bezorging soms langer dan normaal, daarom is de korting geldig tot 1 mei. Zo hopen we te voorkomen dat je bestelling niet op tijd aankomt.

Wij zijn geopend tijdens lockdown

Lieve klanten,

De maatregelen als gevolg van het Corona virus treffen ons allemaal.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en verzenden uw bestelling – zoals u van ons gewend bent – zo snel mogelijk. Het is mogelijk dat Post NL er wat langer over doet dan normaal, omdat iedereen nu veel on-line bestelt. Voor vragen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar.

We wensen u een goede gezondheid toe.

met sportieve groet,

Team Sportcadeautjes

zomer

Tijdens de zomervakantie is sportcadeautjes geopend
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en wij blijven thuis, zodat u vanuit uw luie stoel waar ook ter wereld kunt blijven bestellen!

Wintersport etalage in Amsterdam

Wintersport etalage in Amsterdam bij kookboekhandel - sportcadeautjes

Wintersport etalage in Amsterdam bij kookboekhandel – sportcadeautjes

De Kookboekhandel heeft een wintersport etalage met een deel van onze collectie wintersport cadeautjes. Nieuwsgierig? Ga kijken, koop een kookboek en een wintersportcadeautje !

De Kookboekhandel is sinds 1977 in Amsterdam is een begrip en is de enige in kookboeken gespecialiseerde boekhandel in de Benelux. In de winkel zijn kookboeken te vinden in alle categorieën en uit alle delen van de wereld, in verschillende talen.  Boeken die niet in de winkel op voorraad zijn kunnen, mits leverbaar, overal ter wereld worden besteld. Er worden rechtstreeks boeken geïmporteerd uit landen als Egypte, Iran en India. Wekelijks komen, behalve uit Nederland, nieuwe boeken binnen uit Engeland, Amerika en Frankrijk. De hotspot voor kookfreaks!

Onze wintersportcadeautjes fleuren de etalage en staan in de winkel.
De Kookboekhandel is gevestigd op de Haarlemmerdijk 133 in Amsterdam en geopend maandag vanaf 13 uur en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10. Alle dagen tot 18 uur.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Winactie Wandelmagazine

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor pakjesavond, of wil je gewoon iets leuks voor jezelf winnen? Wandelmagazine mog een setje theedoeken met een wandelthema (t.w.v. €22,50) van ons weggeven!

Kans maken om wandel theedoeken te winnen? Ga naar de site van Wandelmagazine en doe mee met deze sportcadeautjes winactie !

Deze winactie loopt van 21 november tot 27 november 2016. Alleen correct ingevulde formulieren dingen mee, een foto mag, maar is niet nodig. De winnaar ontvangt bericht per email. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Sportcadeautjes/Wandelmagazine en op sociale media