Selecteer een pagina

Wij blijven geopend!

Lieve klanten,

De maatregelen als gevolg van het Corona virus treffen ons allemaal.

Wij houden onsaan de richtlijnen van het RIVM en wij verzenden uw bestelling – zoals u van ons gewend bent – zo snel mogelijk. Het is mogelijk dat Post NL er langer over doet dan normaal, omdat iedereen nu veel on-line bestelt. Voor vragen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar.

We wensen u een goede gezondheid toe.

met sportieve groet,

Team Sportcadeautjes

bijna kerstcadeautjes uitpakken

Bijna kerstcadeautjes uitpakken ! Zorg ervoor dat je tijdig bij ons bestelt. Wij sturen alles zo snel mogelijk op, maar merken dat de post er soms wat langer over kan doen dan normaal.

Daarom adviseren wij om geen risico’s te nemen en snel te bestellen, zodat uw bestelling op tijd onder de boom ligt !

Snel zoeken naar een geschikt sportief kerstcadeautje? Bekijk ons assortiment!

Black Friday Weekend 2019

Welkom sinterklaas

Kortingsboncode

Welkom Sinterklaas! Hartelijk welkom terug in Nederland. We zijn blij dat u er weer bent. U gaat natuurlijk weer veel sportieve cadeautjes kopen voor alle kinderen en grote mensen. De daken op, schoorstenen door en schoenen vullen. En overal strooigoed.

Op pakjesavond overal een zak met sportieve cadeautjes. Wij hebben het grootste sportieve cadeautjes assortiment van Nederland.

Als u bij ons niet slaagt voor een sportief cadeau dan slaagt u nergens! Daarom gaan we u een handje te helpen. U kunt vanaf vandaag tijdelijk winkelen met korting! Vult u bij de optie ‘kortingsbon’ de code sinterklaas in en u krijgt 10% korting op al uw aankopen! De code is gelding tot 20 november.

Bewaren

Feestdagen

Denkt u eraan dat de feestdagen sneller komen dan u denkt ? Nog 1 maandje en sinterklaas komt naar nederland en erna is het snel kerst. Om cadeautjes stress te voorkomen raden we u aan uw bestellingen tijdig te plaatsen zodat u op tijd in huis heeft!!

Prinsesdagkorting

Prinsjesdagkorting

Hoeveel hoedjes heeft de Koningin?

Scoor bij sportcadeautjes een hoofddeksel en shine op Prinsesdag!

De kortingscode is 2019Prinsjesdag en geldt de hele dag!

Vul de code in het bij afrekenen.

sportieve Koningsdag en sportcadeautjes - leve onze sportieve koning