Selecteer een pagina

vaderdag aanbieding 2019

vaderdag 2018Vanaf vandaag tot en met 11 juni krijg je 10% korting op je aankopen bij gebruik van onze speciale Vaderdagcode sportievevader2019. Deze vaderdagcode is geldig voor alle producten bij verzending binnen Nederland. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

sportieve vaderdagcadeautjes gratis ingepakt persoonlijke service  veilig betalen via iDeal of Paypal mooie woonaccessoires  sportief servies signboards

Onze sport magneten

Fixie racefiets pizzasnijder

Fixie racefiets pizzasnijder: terug in ons assortiment: de pizzasnijder ! De pizzasnijder in de vorm van een fiets wordt geleverd met een standaard om de pizzasnijder in te zetten. Pizza bakken of bezorgen en snijden doe je met de Fixie racefiets pizzasnijder van DOIY. De scherpe wielen van de fiets zorgen ervoor dat je pizza eenvoudig en netjes wordt gesneden. Ook plakkerige kaas, stukken salami en krokante korst is geen partij voor de pizzasnijder: hij fiets overal zo doorheen. Een perfect sportief cadeautje voor pizzaliefhebbers en wielerfans. DOIY bij sportcadeautjes – een sportcadeau van DOIY voor iedereen.

Terug in ons assortiment: de pizzasnijder !Deze Fixie pizzasnijder scoren? ➡️…

Geplaatst door Sportcadeautjes op Dinsdag 15 januari 2019

Nieuw: zwemcadeautjes

Nieuw in de collectie: zwemcadeautjes uit de collectie van FISURA

Nieuw in de collectie: zwemcadeautjes uit de collectie van FISURA

Geplaatst door Sportcadeautjes op Woensdag 9 januari 2019

bijna kerstcadeautjes uitpakken

Bijna kerstcadeautjes uitpakken ! Zorg ervoor dat je tijdig bij ons bestelt. Wij sturen alles zo snel mogelijk op, maar merken dat de post er soms wat langer over kan doen dan normaal.

Daarom adviseren wij om geen risico’s te nemen en snel te bestellen, zodat uw bestelling op tijd onder de boom kan liggen!

Snel zoeken naar een geschikt sportief kerstcadeautje? Bekijk ons assortiment!