partner nieuws Archieven - Sportcadeautjes
Selecteer een pagina

Molly Socks

Wij zijn echt super blij dat we vanaf vandaag de gehele collectie van Molly Socks kunnen aanbieden! Als je op zoek bent naar saaie zwarte sokken, lees vooral niet verder 😉 Molly socks bij sportcadeautjes Molly socks zijn namelijk mooi vormgegeven hippe ski- en snowboardsokken en wandelsokken waar jij hopelijk net zo blij van wordt als wij! Zoek je favoriete design uit en ontdek hoe fijn Molly Sokken zijn! Of laat een ander dat ontdekken door ze cadeau te doen.
comfortabele wandel- en skisokken gratis ingepakt veilig betalen met iDeal of PayPal sportief cadeautje voor iedereen
Over Molly Socks

Molly Socks maakt hippe ski- en snowboardsokken en hippe wandelsokken waar iedereen blij van wordt. Comfortabele sokken in diverse leuke designs. De sokken worden gemaakt van bamboe garen. Leuk design en comfort gaan samen! Doordat het voetbed extra stretch stuk heeft onder de hielboog ontstaat er een perfecte pasvorm. De extra versteviging rond de enkels voorkomt vervelende wrijving tijdens het wandelen. Kortom een hele fijne wandelsok voor hiken of backpacken! Zoek je favoriete model uit en ontdek hoe fijn Molly Sokken zijn!

  • anatomische links- rechtsvoet
  • verstevigende hiel en enkel punt
  • extra stretch gedeelte in de voetboog zorgt voor perfecte pasvorm
  • perfect isolerend en ventilerend vermogen door bamboegarens
  • super zacht, voelt als een tweede huid door de bamboegarens
    Molly sokken zien er niet alleen leuk uit, maar bieden ook nog optimale ondersteuning bij sportieve presentaties. Probeer ze nu uit! Je zult verbaasd zijn over het comfort !

Wintersport etalage in Amsterdam

Wintersport etalage in Amsterdam bij kookboekhandel - sportcadeautjes

Wintersport etalage in Amsterdam bij kookboekhandel – sportcadeautjes

De Kookboekhandel heeft een wintersport etalage met een deel van onze collectie wintersport cadeautjes. Nieuwsgierig? Ga kijken, koop een kookboek en een wintersportcadeautje !

De Kookboekhandel is sinds 1977 in Amsterdam is een begrip en is de enige in kookboeken gespecialiseerde boekhandel in de Benelux. In de winkel zijn kookboeken te vinden in alle categorieën en uit alle delen van de wereld, in verschillende talen.  Boeken die niet in de winkel op voorraad zijn kunnen, mits leverbaar, overal ter wereld worden besteld. Er worden rechtstreeks boeken geïmporteerd uit landen als Egypte, Iran en India. Wekelijks komen, behalve uit Nederland, nieuwe boeken binnen uit Engeland, Amerika en Frankrijk. De hotspot voor kookfreaks!

Onze wintersportcadeautjes fleuren de etalage en staan in de winkel.
De Kookboekhandel is gevestigd op de Haarlemmerdijk 133 in Amsterdam en geopend maandag vanaf 13 uur en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10. Alle dagen tot 18 uur.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

wandelmagazine aanbod

wandelmagazineSportcadeautjes doet u een mooi wandelmagazine aanbod!

Zin om er op uit te gaan? Trek de wandelschoenen aan en ga wandelen met Wandelmagazine! Hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars in Nederland en Europa. Met verrassende invalshoeken en veel praktische informatie over bekende, maar vooral over onbekende plekken om te gaan wandelen.

Wandelmagazine is al meer dan 30 jaar hét wandeltijdschrift van Nederland. Het magazine biedt korte en lange tochten in Nederland en Europa. Met veel aandacht voor landschap, natuur en cultuur. De boeiende reportages in het blad bieden sfeerimpressies en inspireren de lezer tot het zelf ontdekken van Nederland en Europa. Ook praktische informatie over kaarten, gidsen en informatie over accommodaties en vervoer ontbreken niet.

Het magazine verschijnt vier keer per jaar.

Speciaal voor Sportcadeautjes heeft Wandelmagazine! een héle leuke aanbieding!

Neem je nu een extra voordelig jaarabonnement via Sportcadeautjes. Dit kost €17,95 in plaats van €28,50. En daar krijg je ook nog een sachet NikWax TX Direct Wash In bij, waarmee je gemakkelijk je wandel en -outdoorkleding waterproof kunt maken.

En sportcadeautjes zou sportcadeautjes niet zijn als je dit abonnement op wandelmagazine niet ook cadeau kon geven.

Dus klik op deze link en neem jezelf of een ander een abonnement op Wandelmagazine cadeau!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

indoor ski snowboard school zaanstadSuper blij en trots ! Sportcadeautjes heeft een banner bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad gevestigd in het Saen Leisure and Sports complex aan het Kuilpad 1 in Zaandam.

Heb je altijd al willen indoor ski snowboard school zaanstadleren skiën of snowboarden of wil je je extra goed voorbereiden op je wintersportvakantie? Of wil je gewoon je techniek verbeteren? Dat kan bij Indoor Ski & Snowboard Zaanstad. De instructeurs zijn volledig bevoegd en hebben jarenlange ervaring met het lesgeven en trainen van beginners en (ver) gevorderden. Het skiën of snowboarden op de indoorbaan geeft snel veel effectiviteit door het blijvend glijden en bochten maken. In een les van 3 x 10 minuten maakt je een tienvoud (!) aan bochten dat je normaliter in de sneeuw in een uur maakt. Doordat de instructeur tegenover, naast of achter je staat en je tijdens het maken van de bochten aanwijzingen kan geven leert je zeer direct. Niet alleen verbetert je techniek op een indoorbaan, je werkt ondertussen ook optimaal aan je wintersport conditie!

Voor vragen over ski- en snowboardlessen kan je contact opnemen met 06 – 24 87 00 48.